HORSERAIL
Gör det rätt från början! Välj Horserail staketsystem!
 

VARFÖR VÄLJA HORSERAIL Nästa gång du byter staket, gör en ordentlig installation av ett Horserailstaket så kan du sluta bekymra dig över hästar som rymmer, staket som går sönder och behöver lagas.


Säkert och hållbart

Många häststaket är gjorda för att ge efter när hästen springer på eller försöker hoppa över staketet, detta för att hästen inte skall skada sig. Resultatet kan bli kostsamma reperationer och en eller flera hästar som springer lös och riskerar att tex. bli påkörda av ett fordon. 

Trästaket har en otrevlig vana att lämna stora stickor och skärsår i hästar som forcerar dem. Tråd- och repstaket slutar ofta med väldigt obehagliga skador och veterinärskostnader om hästen trasslar in sig.


Ett Horserail staket som är rätt uppsatt är oerhört robust och hållbart. Vilket gör att det oftast står emot det mesta och tål hästens försök till att ta sig ut. Vill du behålla hästen i hagen? Välj Horserail!


Ett hoserailstaket är gjort för att vara säkert! 

Vi måste förstå hästars beteenden och instinkter för att kunna hantera dem på ett säkert och tryggt sätt, både för hästen och människan.

Med bakgrund av flertalet specifika studier möter Horserail kraven på att vara ett säkert och tryggt staket. 

Vi vet att vanliga häststaket inte passar sig för våra "fight or flight" instinktiva hästar.

Ett horserailstaket är gjort för att ge efter vid stötar utan att gå sönder och släppa ut hästen. De breda railsen och  flexibiliteten  gör att hästen inte trasslar in benen och riskerar fula skärsår som i bästa fall slutar med en hög veterinärskostnad.

Många staket tillverkare säger sig vara, men Horserail ÄR världens säkraste och mest hållbara häststaket. Det används och rekomenderas av ledande stuterier och veterinärer världen över.  

De breda flexibla staketrälsen med ingjutna strömtrådar förhindrar att hästen trasslar in sig och får fula skärsår.  

 

     horserail

  • Säkert och hållbart
  • Stilfullt
  • Minimalt underhåll
  • Starkt och flexibelt
  • Ekonomiskt
  • Lätt att installera
  • Upp till 30 års produktgaranti 

 Gör det rätt från början      

  Filmklippet visar styrkan och flexibiliteten i ett horserailstaket